sziget páraelszívó, amely csillárszerűen, a mennyezetről lógatva vagy éppen a pultba süllyesztve biztosítja a megfelelő szagtalanítást.

Olyan helyre keres szagelszívó berendezést, amikor nem lehet az oldalfalakra berendezést szerelni, mivel a főzőfelület szigetszerűen helyezkedik el (például a helyiség közepén)? Van erre is megoldás: az ún. sziget páraelszívó, amely csillárszerűen, a mennyezetről lógatva vagy éppen a pultba süllyesztve biztosítja a megfelelő szagtalanítást. Ezeknek az eszközöknek az ára borsosabb, de nem is az otthoni felhasználás a jellemző, inkább nagyüzemi, ipari, vendéglátós konyhákban szokták alkalmazni.

A haztartasigepek.net weboldalán rengeteg ilyen típusú szagelszívót találhat, különféle megjelenéssel (pl. búra, henger, hagyományos), többféle funkcióval, mérettel és persze képességekkel (energiahatékonyság, teljesítmény stb.). Ízlés, pénztárca és igény dönti el, hogy melyiket választja a kedves érdeklődő. A vásárlás előtt érdemes átnézni a blog cikkeket, leírásokat, sok hasznos információt, tanácsot olvashatunk ott. Szóval a sziget páraelszívót keres, érdemes felkeresnie a haztartasigepek.net webshopot.