A blokklépcsőink letisztult vonalakkal és méretpontosan egyesítik a kertet, az épületet és az utakat.A blokklépcsőink letisztult vonalakkal és méretpontosan egyesítik a kertet, az épületet és az utakat.

A VIASTEIN blokklépcső tökéletes kiegészítői minden térkő felületnek. Csúszásmentes, komfortos és kényelmes méretezésüknek köszönhetően a magasságkülönbségek kiegyenlítésére és a környezet mozgalmassá tételére alkalmasak.

A blokklépcsőink letisztult vonalakkal és méretpontosan egyesítik a kertet, az épületet és az utakat. Felületük, alakjuk és színük tökéletesen illeszkedik minden térkő rendszerünkhöz, és további kreatív lehetőségeket rejtenek magukban, így alkalmazhatóak a klasszikusan modern és rusztikus stílusokban egyaránt, a dekoratív dísztől a rejtett feljáróig.

A közösségi városképnek is fontos eleme a lépcső, amely tagolja és összeköti a különböző tereket, parkokat és sétányokat. A blokklépcsői standard, élletörés körben, sima és strukturált térkövekhez igazodva készülnek, ami biztosítja a tökéletes integrációt a környezetbe.

Összefoglalva, a VIASTEIN blokklépcső a tökéletes kiegészítői minden térkő felületnek, amelyek kiegyenlítik a magasságkülönbségeket, mozgalmassá teszik a környezetet és tökéletesen illeszkednek a térkő rendszerekhez. Emellett kreatív lehetőségeket rejtenek magukban, így a klasszikusan modern és rusztikus stílusokban egyaránt alkalmazhatóak