A Monrock Max E kőzetgyapot hőszigetelő lemez kiválóan alkalmas lapostetők hő- és hangszigetelésére, valamint a tűzterjedés megakadályozására. A lemez felülete víztaszító és páraáteresztő, nem zsugorodik és hőtágulása sincs, így hosszú távon megbízhatóan szigetel.A Monrock Max E kőzetgyapot hőszigetelő lemez kiválóan alkalmas lapostetők hő- és hangszigetelésére, valamint a tűzterjedés megakadályozására. A lemez felülete víztaszító és páraáteresztő, nem zsugorodik és hőtágulása sincs, így hosszú távon megbízhatóan szigetel.

A hőszigetelés az otthonokban és a kereskedelmi épületekben egyaránt fontos tényező, amely a fűtési és hűtési költségeket csökkenti, és segít a kényelmes beltéri hőmérséklet fenntartásában. A hőszigetelő anyagok kiválasztása fontos döntés, amely befolyásolja az épület hatékonyságát és kényelmét. A Rockwool Monrock Max E egy olyan hőszigetelő lemez, amely kifejezetten alkalmas egyenes rétegrendű, nem járható, egyhéjú lapostetők hő- és hangszigetelésére. Ez a kétrétegű lapostető hőszigetelő lemez kőzetgyapotból készül, amely műgyanta kötéssel van összekötve. A lemez felső rétege kiemelkedően nagy testsűrűségű, közel 20 mm vastag, ami különösen magas pontszerű terhelhetőséget és lépésállóságot biztosít.

A Rockwool Monrock Max E teljes keresztmetszetében víztaszító, ami azt jelenti, hogy a felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Ez azt jelenti, hogy a nedvesség nem képes bejutni az épületbe, de az épületben lévő nedvesség el tud távozni, ami fontos az épület szellőzéséhez. A Monrock Max E különösen jó hőszigetelő, és nem éghető. A lemez a hő hatására sem füstöt nem fejleszt, ami fontos biztonsági tényező lehet, és kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik.

A Monrock Max E az egészségre sem káros, mivel magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül. A lemez nem zsugorodik, és nincs hőtágulása, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik. A Monrock Max E-t leterheléssel, ragasztással vagy mechanikus rögzítéssel lehet telepíteni, és a szélteher elleni védelem is biztosított. A lemez egy olyan hatékony hőszigetelő megoldás, amely kiválóan alkalmazható lapostetők hő- és hangszigetelésére.