Az URSA SECO PRO 2 egy fehér színű, kétrétegű polipropilén fólia, melynek párafékező és légzáró képessége biztosítja az épületszerkezet optimális állapotát. Ideális belső burkolatok alá építve. Tudj meg többet a termék tulajdonságairól és felhasználási területeiről.Az URSA SECO PRO 2 egy fehér színű, kétrétegű polipropilén fólia, melynek párafékező és légzáró képessége biztosítja az épületszerkezet optimális állapotát. Ideális belső burkolatok alá építve. Tudj meg többet a termék tulajdonságairól és felhasználási területeiről.

Ha olyan épületszerkezetet tervezünk, amely tartósan és hatékonyan ellenáll a nedvességnek, és biztosítja a megfelelő párafékezést és légzáró képességet, akkor az URSA SECO PRO 2 az ideális megoldás. Ez a 2 rétegű polipropilén fólia képes megakadályozni a nedvesség átjutását, miközben biztosítja a légáteresztést, így a falak és a padlók szárazak maradnak.

Az SECO PRO termékcsalád az URSA ásványgyapot termékekkel kombinálva tökéletesen megfelel az épületfizikai követelményeknek, és lehetővé teszi a legmegfelelőbb épületszerkezeti rétegrend kialakítását. Az URSA SECO PRO 2 fólia könnyen telepíthető, és a fehér színének köszönhetően vonzó megjelenést kölcsönöz az épület belső tereinek.

Az SECO PRO 2 párafékező és légzáró képessége kiváló, a sd értéke 2 m, és ellenáll a favédőszereknek, de más anyagokkal nem lép reakcióba. A 110 gr/m2 súlyú fólia kiváló minőségű és tartós anyagból készül, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható védelmet az épület szerkezetének.

Az PRO 2 fólia ajánlott felhasználási területek közé tartozik a burkolat alatti párafékezés- és légzárás biztosítása belső oldalon. Ez a megoldás különösen fontos a nedvességgel és penészképződéssel kapcsolatos problémák megelőzése szempontjából.
Ne hagyja figyelmen kívül az épületszerkezet párafékezésének és légzárásának fontosságát! A SECO PRO 2 fólia az ideális megoldás az Ön épületének védelmére és biztonságára.