Ehhez mára elengedhetetlen az energetikai tanúsítvány kiállítása minden ingatlan esetében, amit eladnánk. Az energetikai tanúsítvány hiánya komoly akadály lehet a tervei megvalósításában! Cégünk az ETANUS Mérnöki Iroda országosan vállal energetikai tanúsítványok olcsó elkészítését, a megfelelő méréseket és számításokat

energia tanúsítvány - hőkamera

Az energetikai tanúsítvány előnyei: Segítségével arra vonatkozó információkat kaphat, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

energia tanúsítványok

Miért az Etanus Mérnöki Irodát válassza?

Áraink nagyon kedvezőek más cégekhez képest. Rugalmasak és gyorsak vagyunk. Garanciát vállalunk a tanúsítvány hitelességét illetően. A tanúsítvány akár a felméréstől számított 1 munkanap alatt is a kezében lehet. Hétvégén és munkaidő után is vállaljuk a munkát. Társasházaknál kedvezményt is tudunk adni. Egy tapasztalt és megbízható cég vagyunk.

Az épületek minőségi osztályozása alapján az épületek energetikai besorolása egy 10 fokozatú energiahatékonysági skálán történik meg.

Még több információt weboldalunkon kaphat: etanus.hu