Ahhoz, hogy a munkálatok por- és rezgésmentesen történjenek, és persze hogy hamar meglegyenek, profi felszerelésre van szükség.

Egy új falnyílást, ajtó-ablak nyílást készíteni nem egyszerű dolog. Főleg, ha panellakásunk van, hiszen annak szerkezete vasbeton elemekből áll. Ezeket az elemeket nagyon nehéz alakítani, csak nagy teljesítményű gyémántvágóval lehet átvágni. Az sem mindegy, hogy statikailag hol vágjuk át a falat, mert könnyen baj lehet belőle.

Egy új falnyílást, ajtó-ablak nyílást készíteni nem egyszerű dolog. Főleg, ha panellakásunk van, hiszen annak szerkezete vasbeton elemekből áll.

Ahhoz, hogy a munkálatok por- és rezgésmentesen történjenek, és persze hogy hamar meglegyenek, profi felszerelésre van szükség. Éppen ezért korszerű, gyémánt technológiát használunk, ez és a tapasztalatunk a garancia arra, hogy Ön elégedett lesz. Falvágó gépeinkkel, a legkorszerűbb gyémánttechnológiával dolgozva törekszünk mind az ipari, mind a lakossági felhasználói szinten a legegyedibb elvárásoknak megfelelni a falvágási, fúrási munka kifogástalan kivitelezésével.

Falvágó gépeinkkel, a legkorszerűbb gyémánttechnológiával dolgozva törekszünk mind az ipari, mind a lakossági felhasználói szinten a legegyedibb elvárásoknak megfelelni a falvágási, fúrási munka kifogástalan kivitelezésével.

Betonvágással precízen , biztonsággal elkészíthetőek:

– Új nyílások vágása: ablak, ajtó, átadó, válaszfal vágás, födémvágás.

– Bontások: liftaknák, lépcsők , teraszok vágása.

A gyémánttechnológia további előnye, hogy a munka por és rezgésmentes, továbbá a vágott felület is sík marad. Ezen kívül nagy pontossággal történnek a falvágási munkálatok legyen szó panelvágásról, vagy teljes falak lebontásáról. Ha a körülmények úgy kívánják (pl. laminált parketta), járófelület esetén HILTI gyémánt darabológépet is alkalmazunk vékonyabb válaszfalakra, ilyenkor a falvágás folyamatos ipari elszívás mellett történik, így a porszennyeződés 95%-a megoldott. Mind vizes, mind száraz technológiával dolgozunk, az igénytől függően!

Vizes technológiánknak, és nagy teljesítményű elszívógépeinknek köszönhetően, a munkálataink minimális szennyeződéssel járnak.

Vizes technológiánknak, és nagy teljesítményű elszívógépeinknek köszönhetően, a munkálataink minimális szennyeződéssel járnak. Mivel egyértelműen a biztonság a legfontosabb, ezért minden falvágás előtt felmérjük, megtervezzük, hogy melyek a legjobb megoldások. Mindezeken felül vállaljuk a keletkezett sitt elszállítását, valamint a statikai engedélyeztetést is.

Kkérjen egyedi falvágás árajánlatot!

Web: Falvagas.hu