Olyan bútorboltot kerestünk, ahol a kanapé árak kedvezőek. Persze azért a minőséget is szem előtt tartottuk, szóval elsősorban a kiváló ár-érték arányú kanapékat kerestünk. Végigjártunk jó pár bútoráruházat, de valahogy nem lett meg az igazi.

Olyan bútorboltot kerestünk, ahol a kanapé árak kedvezőek. Persze azért a minőséget is szem előtt tartottuk, szóval elsősorban a kiváló ár-érték arányú kanapékat kerestünk. Végigjártunk jó pár bútoráruházat, de valahogy nem lett meg az igazi. Vagy drága, vagy gagyi, vagy ízléstelen, vagy épp a mérete nem jó, de ha mégis jó, várni kellett volna heteket… valami mindig hibádzott.

Kanapé.net

Dunakeszi felé autózva kiszúrtunk az egyik körforgalomnál egy táblát, amely a kanapé.net-et hirdette. Nincs vesztenivalónk, gondoltunk a párommal, hazaérve be is ütöttök a netes böngészőbe. Bejött a weboldal, nézegettük, tetszett a jó sok bútor ígérete, a választék is nagynak tűnt. Olvashattunk cikkeket, vásárlói véleményeket, temérdek fényképet is feltöltöttek, nem tűntek kóklereknek. Ugyan elsőre kicsit furcsa volt, hogy egy látogatáshoz időpont-egyeztetés szükséges, de ennyi belefér. Legalább nem lesz tömeg, meg ráadásul amúgy sincsenek messze tőlünk, Rákospalota maximum 10 perc kocsival tőlünk. A megbeszélt időpontban tehát meglátogattuk a kanapé.net outletet… és valóban, jó sok, nagyon sok bútor volt kiállítva.

Ahogy a netes fotókon is láttuk, ez egy jókora hodály telis-tele bútorokkal. Kanapé, ülőgarnitúra, franciaágy, illetve egyéb bútorok, de minket persze a kanapék érdekeltek. A méreteket persze tudtuk, az elrendezésről is volt némi fogalmunk, szóval nem „nullkilóméteresként” nézelődtünk. Kipróbáltunk jó pár bőr és textilbőr kanapét, jó pár fajta stílussal találkoztunk. A kis létszámú személyzet is segítőkész volt, korrektek válaszolgattak. Elvoltunk egy darabig, persze nem túl sokáig. Végül megállapodtunk egynél, amelynél a kanapé ár és minőség remek kombinációt alkotott. A legjobb az volt, hogy már vihettük is a kiszemelt darabot, nem kellett várni a rendelésre. Persze ehhez kellett némi segítőkész, meg egy utánfutó, de másnapra ezek is meglettek, így a kanapénk hamar a helyére került. Ha valakinek a kiváló kanapé árak a fontosak és persze a minőség és a választék is fontos, mindenképpen a kanapé.net-et ajánlanám.