A franciaágy.net bútor outlet kínálatában alapvetően kétféle matractípussal árulják a franciaágyakat. Kaphatóak ágyak memória matraccal, illetve vásárolhatók bútorok acélrugós matracokkal is.

Ha franciaágyat szeretne vásárolni, talán szolgálhatunk néhány hasznos tanáccsal, információval.

Milyen matrac típusok vannak?

A franciaágy.net bútor outlet kínálatában alapvetően kétféle matractípussal árulják a franciaágyakat. Kaphatóak ágyak memória matraccal, illetve vásárolhatók bútorok acélrugós matracokkal is. A rugós változat a klasszikus, de ma már kissé elavult technológia. Megfelelő alapanyag és gyártás esetén azonban közelíti a legújabb habmatracokat, miközben az áruk kedvezőbb. Megerősített rugók biztosítják, hogy a matrac minél később legyen kifeküdve. Az úgynevezett hideghab vagy memória matracok számítanak a korszerűbbnek. Ezek általában ugyan kissé drágábbak, de megérik a felárat. Miért is? Mert gyorsan felveszik a test teljes alakját, így nem alakulnak ki visszanyomások, magyarul kényelmes lesz a fekvés, nem fog nyomni alvás közben. Amikor pedig kiszállunk belőle, gyorsan visszanyeri az eredeti formáját, nem marad benne a testünk lenyomata. Nagyon fontos egy ilyen matracnál az anyagsűrűség, mert nagyon nem mindegy, hogy mennyire szellőzik az anyag és hogy mennyire marad rugalmas, tartós. A franciaágy.net kínálatában ún. poliuretán anyagú habmatracokat lehet kapni, ezek sokáig bírják a strapát, szakszóval mondva megtartják a viszkoelasztikus képességeiket, emellett persze nagyon kényelmesek.

Tehát, ha minőségi franciaágy memória matraccal a cél, jöjjön el a hozzánk! Először persze mérje föl a pontos méreteket, az anyagi lehetőségeket, majd érdemes megnézni a weboldalunkat is. Ez nem webshop, de számos hasznos infót begyűjthetünk a vásárlás előtt. Érdemes átolvasni a visszajelzéseket is. Mivel a franciaágy.net a helyszíni kipróbálás és választás híve, egy előzetes bejelentkezést követően látogassanak el hozzájuk. Több száz bútort tartanak, ebből kb. 100 csak franciaágy. Ha valamelyik kiállított darab megtetszik, fizetés után már viheti vagy vitetheti. Persze rendelni is lehetséges, hiszen rengeteg szín, forma, stíluskombináció létezik. Összefoglalva: franciaágy memória matraccal jó áron, nagy választékban kapható üzletünkben! Keresse fel weboldalunkat és jöjjön el hozzánk:  franciaagy.net