Az épületek tetőszerkezete nem csak az időjárás viszontagságaitól védi a belső részt, hanem szerepe van a lakás belső klímájának megteremtésében is. A Leier Lux tetőcserép esetén a letisztult formavilág és vonalvezetés mellett a megfelelő ívelés biztosítja a tető átszellőzését, ami különösen fontos a nyári hónapokban.Az épületek tetőszerkezete nem csak az időjárás viszontagságaitól védi a belső részt, hanem szerepe van a lakás belső klímájának megteremtésében is. A Leier Lux tetőcserép esetén a letisztult formavilág és vonalvezetés mellett a megfelelő ívelés biztosítja a tető átszellőzését, ami különösen fontos a nyári hónapokban.

Az épületek tetőszerkezete nem csak az időjárás viszontagságaitól védi a belső részt, hanem szerepe van a lakás belső klímájának megteremtésében is. A Leier Lux tetőcserép esetén a letisztult formavilág és vonalvezetés mellett a megfelelő ívelés biztosítja a tető átszellőzését, ami különösen fontos a nyári hónapokban. A nagy felületű beton tetőcserép nem csak esztétikai szempontból teszi élvezhetővé a lakást, hanem a gyors és gazdaságos építkezés lehetőségét is biztosítja. Az épület védelmére szolgáló vízvetők pedig garantálják, hogy a tető ne károsodjon a vízfelkúszástól.

A Leier Lux tetőcserép kiváló választás, ha olyan tetőszerkezetre van szükség, ami egyszerre nyújt esztétikai és funkcionális előnyöket. Ezek a cserepek Magyarországon készülnek és bizonyítottan európai minőségű termékek. Teljesen megfelelnek az európai szabványoknak, ami a CE jelöléssel is alátámasztva van. Az időjárás bármi is legyen, a Leier Toscana Lux betoncserepek mindig ellenállnak a próbáknak. Prémium kategóriás, magas fényű cserepeink változatos szín- és formavilággal teszik egyedivé a tetőt. Nem csak felületkezeléssel biztosítjuk a színek tartósságát, a beton anyagában is színezzük a cserepet a gyártási folyamat során.

Prémium minőségű építőanyagokként számítanak a betoncserepeink, melyeket természetes alapanyagokból és magas szakértelem birtokában hozzuk létre. Az értékállóság a fő célunk, ezért a gyártási folyamat minden szakaszán különös figyelmet szentelünk rá. Az előállítás során figyelünk a környezetvédelemre is, a modern technológia segítségével alacsony az energiaigény és a folyamat zárt. A Leier betoncserepek rendkívül magas szilárdsággal rendelkeznek, ami stabilan áll a idők próbájának. Alig vesznek fel nedvességet, és a hideg időjárás sem károsítja őket, hiszen fagyálló termékről van szó. Akár szélvihar vagy nagy havazás éri őket, a méretpontos, tökéletesen illeszkedő elemeknek köszönhetően biztosan helyükön maradnak még kritikus helyzetekben is.