A Semmelrock Citytop Smart térkő különleges színekben és pénztárcabarát méretben érhető el. A 5 cm vastag térkő kopás- és fagyálló, és ideális gyalogos és autós forgalomra is.A Semmelrock Citytop Smart térkő különleges színekben és pénztárcabarát méretben érhető el. A 5 cm vastag térkő kopás- és fagyálló, és ideális gyalogos és autós forgalomra is.

Cikkünkben a Semmelrock Citytop Smart térkőről lesz szó, ami a közkedvelt Citytop térkőcsalád tagja. Ez a kő többféle különleges színben kapható, így pénztárcakímélő méretével könnyen szépítheti meg a környezetét. Azonban nem csak szép, hanem kopásálló és fagyálló is, hiszen megfelel a termékszabvány legszigorúbb követelményeinek.

A Citytop Smart térkő vastagsága 5 cm, így ideális gyalogos forgalomra, de akár kocsibeállónak is használható. Egy raklapon 13,4 m2 térkő található, ami sokat segít a tervezés során. A kő jellemzői közé tartozik, hogy kvarchomokkal kevert felülettel rendelkezik és diszkrét színekben kapható. Ezen felül más Semmelrock rendszerekkel is kombinálható, így számos tervezési lehetőséget kínál.

A Smart térkő géppel is rakható, így könnyedén és gyorsan elkészítheti az utat, parkolót vagy garázsbejáratot. Jól variálható, így akár egyedi mintákat is alkothatunk vele. Az alkalmazása széleskörű, így kerti és ház körüli utak, parkolók és garázsbejáratok burkolására is tökéletesen alkalmas.