A Tokajkő térkő időtálló, patinás megjelenése a legkellemesebb sétálóutcák hangulatát idézi. A szabálytalan éleknek köszönhetően a burkolat könnyen lerakható, és bármilyen környezetben jól mutat. A korszerű és időtálló burkolat a hagyományos kisméretű tégla arányaival ötvöződik, így a Tokajkő térkő nemcsak térburkolásra, hanem kerti pergolák és kerítések építéséhez is kiváló választás.A Tokajkő térkő időtálló, patinás megjelenése a legkellemesebb sétálóutcák hangulatát idézi. A szabálytalan éleknek köszönhetően a burkolat könnyen lerakható, és bármilyen környezetben jól mutat. A korszerű és időtálló burkolat a hagyományos kisméretű tégla arányaival ötvöződik, így a Tokajkő térkő nemcsak térburkolásra, hanem kerti pergolák és kerítések építéséhez is kiváló választás.

Ha az otthonunk vagy a kertünk szépítgetéséről van szó, akkor érdemes megfontolni a SWalk Tokajkő használatát. Ez a térkő típus egyesíti magában a modern és az időtálló burkolatot a hagyományos, kisméretű tégla arányaival. Ódon, romantikus megjelenése, koptatott felületei és patinás megjelenése olyan hangulatot varázsol az otthonunk vagy kertünk területére, amit csak a legkellemesebb sétálóutcák idéznek.

A Tokajkő szabálytalan élei miatt nem nehéz lerakni, és biztosítja a térnek az időtálló és hagyományőrző megjelenést. A legjobb az egészben, hogy a felhasználási lehetőségek szinte végtelenek. Természetesen kiválóan alkalmas a teraszok, járdák és udvarok burkolására, de kerti pergolák és kerítések építéséhez is tökéletes választás.

A SWalk Tokajkő színének valósághű megjelenítését minden technikailag lehetséges módon biztosítjuk. Azonban, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek nem tükrözik mindig 100%-ban a valóságot, előfordulhat, hogy a képen látható színek kissé eltérnek a tényleges színektől.

A SWalk Tokajkő tehát egy igazán stílusos és időtálló megoldás, amely akár egy egyszerű sétálóutcát is varázslatossá varázsol. Érdemes tehát megfontolni, ha az otthonunk vagy a kertünk szépítéséről van szó. A SWalk Tokajkő térkővel ugyanis nem csak praktikus, de stílusos és hangulatos megoldást is találunk!