Elsősorban keretes (homlokzati) állványok szakszerű építésével, bérbeadásával és ezen építőipari állványok szállításával foglalkozunk. Rendszereink kialakításával vállaljuk a függőleges homlokzatok építési felújítási munkáihoz a biztonságos munkaszintek szakszerű kialakításán át, a kisebb és nagyobb kiterjedésű vízszintes munkafelületek megépítésén keresztül, a reklámháló hordozó állványfelületek bérbeadásáig minden típusú munkát amit csak a modern, német gyártmányú (Plettac, MJ) állványaink segítségével, némi emberi kreativitás és szaktudás hozzáadásával, keretes és csőállványból felépíteni lehetséges.

állványozás

Munkáinkat jellemzően Budapesten és környékén végezzük, de komoly megrendelő esetén az egész ország területe a munkahelyünk. Emellett Ausztria keleti és Szlovákia déli városaiban is szívesen vállalunk munkát fizetőképes, megbízható partnerek esetén.

ipari állványozás

Milyen munkákat vállalunk?

Társasházaktól a családi házakig, de akár ipari kémények állványozását is megoldjuk.

Állványaik:

Modern, német gyártmányú PleTTacc és MJ állványrendszerekkel dolgozunk.

templom állványozás

Miért válasszuk a Zöldi Kft.-t állványozási munkák kivitelezésére?

– Több éve foglalkozunk állványok építésével és bérbeadásával.
– Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek.
– Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy egyaránt versenyképesek legyenek a kisebb és nagyobb munkákban is.
– Nálunk a legfontosabb a pontosság és a határidő.

Oldalunkon rengeteg információt találhatnak, érdemes ellátogatni oldalunkra, ahol részletesen olvashatnak, az állványozás menetéről és az árakról: www.zoldiallvany.hu